Tüm emekliler için müjde geldi

SSK bağ-kur ve 4c emeklisi için Eylül ayı sonuna kadar büyük müjde verildi. 24.000 TL’ye Varan ek ödeme, Vakıfbank tarafından onaylandı. Kurumu ayrımı olmadan başvurusunu yapan tüm emekliler ek koşulsuz ve karşılıksız promosyon almaya hak kazanacak. Emekli promosyon fırsatları ile ilgili yeni detaylar haberimizde…

Eylül ayında emekliye özel promosyon kampanyaları ve bankalar arasında büyük rekabet devam ediyor. Özel bankalar zaten rekor promosyonlarla emeklilere cazip teklifler sunarken kamu bankalarından da atak gelmeye başladı. Vakıfbank, yeni promosyon miktarıyla özel bankaları da geride bırakarak en yüksek promosyon veren bankalar listesinde ilk sıraya yerleşti. Vakıfbank’tan 30 Eylül Tarihine kadar geçerli yeni kampanya kapsamında tam 24.000 TL promosyon fırsatı sağlanacak. Yani emekli maaşını Vakıfbank’a taşıyan SSK BAĞ-KUR ve 4c emeklisi çifte promosyonu almaya hak kazanacak.

VAKIFBANK’TAN ÇİFTE PROMOSYON FIRSATI
Vakıfbank Eylül ayı boyunca emekliye vereceği promosyon miktarlarını açıkladı. Ziraat Bankası vakıfbank ve Halkbank’ın promosyon tutarları seçim öncesinde yeniden belirlenmiş ve 8.000 TL ile 12.000 TL arasında olduğu açıklanmıştı. Ancak Vakıfbank’tan emekliler için özel bir fırsat daha geldi. Troy emekli kartı kullanan emeklilere Vakıfbank çifte promosyon fırsatı sunuyor. Emekliler, Vakıfbank müşterisi olmaları halinde doğrudan 12.000 TL’ye Varan promosyon fırsatını değerlendirebilirken aynı zamanda TROY logolu kart başvurusu yapmaları durumunda ek olarak 12.000 TL daha promosyon oluyor. Böylece Vakıfbank’ın SSK bağ-kur ve 4c emeklisi müşterileri için sunduğu toplam promosyon 24.000 TL’ye kadar çıkıyor.

EYLÜL’DE YENİ PROMOSYON ZAMMI OLACAK MI?
Temmuz ayında yapılan maaş zamları emeklinin beklentisinin altında kalmıştı. Milyonlarca emekli ilave zam beklentisine girmiş ancak hükümetten bu konuda bir açıklama yapılmamıştı. Birçok emekli de şu anda bankaların yeni promosyon fırsatlarını değerlendirmek için Eylül’de promosyon zammı olur mu sorusuna yanıt arıyor. Şu anda kamu bankaları emeklilere 8.000 TL ile 12.000 TL arasında promosyon imkanı sağlarken Vakıfbank ek promosyonla birlikte bu rakamı 24 bin TL’ye kadar çıkarıyor. Özel bankalarda ise şu anda en yüksek promosyon 18.000 TL’ye ulaşmış durumda. Ancak ilave bir promosyon zammı olup olmayacağı konusunda şu anda bankalardan yapılan bir açıklama bulunmuyor. Yani yılbaşında yapılacak emekli zammına kadar emekli promosyon ücretleri ile ilgili yeni bir artış planlanmadığı tahmin ediliyor.

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
BU RESMİ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ