Ana Sayfa 16.09.2024 29 Görüntüleme

AFAD

2 / 2

Çankırı Yapraklı bölgesinde 3.5 büyüklüğünde bir sarsıntı gerçekleşti. AFAD ve Kandilli Rasathanesi depreme dair bilgileri paylaştı.

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Bu sarsıntının ardından Kuzey Anadolu Fay Hattı’ndaki hareketlilik devam ediyor.

Tunceli ile aynı fay hattı üzerinde yer alan Çankırı’da da endişe verici bir deprem gerçekleşti. AFAD ve Kandilli, depreme dair güncel bilgileri açıkladı.

ÇANKIRI’DA DEPREM OLDU

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), saat 19:27’de Çankırı’da 3.5 büyüklüğünde bir sarsıntının gerçekleştiğini duyurdu. Depremin merkez üssü Yapraklı olarak belirlenirken, yerin 5.06 kilometre derinliğinde meydana geldiği açıklandı.

Kandilli Rasathanesi, depremin büyüklüğünü 3.6 olarak bildirdi. Sarsıntı, kısa bir süreliğine endişe ve paniğe yol açtı.

İzmir Otel Tatil Tatilsepeti Tatilbudur Trivago ETS Tur Enuygun tatil merkezi k

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com